۱۳ فروردین ۱۴۰۳

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب: حوزه‌های علمیه یک جای انحصاری نیست

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب: حوزه‌های علمیه یک جای انحصاری نیست
رئیس دانشگاه ادیان ومذاهب گفت: همه بشریت به حوزه های علمی و فکری نیاز دارد و حوزه‌های علمیه هم یک جای انحصاری نیست لذا باید خودشان را آماده خدمت‌رسانی به همه انسان‌ها کنند.
به گزارش ستاد خبری سی‌ویکمین نمایشگاه قرآن کریم، حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی در حاشیه بازدید از بخش حوزوی نمایشگاه قرآن کریم اظهار کرد: هرچه پیش می‌رود مسائل تخصصی‌تر می‌شود و حضور حوزه هم تخصصی‌تر و شاید مثلا پنج سال قبل، شش سال قبل حوزه یک غرفه داشت، یک غرفه عمومی و جنرال ولی الان غرفه‌های تخصصی، برنامه‌های ریز، برنامه‌ها دقیق و بر اساس شناسایی دقیق مخاطب تنظیم شده است.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: حوزه علمیه باید در فاز اول بتواند، پاسخگوی مطالبات دینی ملت ایران باشد. در فاز دوم پاسخگوی مطالبات دینی نه ملت‌های مسلمان بلکه‌ ملت‌های جهان باشد. ‌ یعنی ما خودمان را باید برای پاسخگویی به ملت‌های هندو، بودا، چیندو و جاینیزم ما همه باید خودمان را آماده کنیم.

وی ادامه داد: همه بشریت به حوزه های علمی و فکری نیاز دارد و حوزه‌های علمیه هم یک جای انحصاری نیست لذا باید خودشان را آماده خدمت‌رسانی به همه انسان‌ها کنند.

  در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های بین المللی دانشگاه ادیان ومذاهب پرداخت و گفت: این مرز جغرافیایی را که اینقدر روش حساس هستیم و اینقدر روی آن توجه داریم را قبول ندارم، بزرگانی مثل اقبال لاهوری هم قبول نداشت و بزرگان اندیشه هم این مرز را قبول ندارند. قبلش هم مولانا این مرز را قبول نداشته، ‌ قبل آن فارابی قبول نداشته، شما می‌دانید فارابی نهصد سال قبل راجع به هندوها کتاب نوشته است. «تحقیق ماللهند» یعنی نهصد سال قبل، این مسأله تازه‌ای نیست که این مرزهای بشری، ‌ مرزهای جغرافیایی، ‌ مرزهای محدودکننده را هیچ کس از بزرگان اندیشه قبول ندارد، وقتی این را از ذهنتان پاک کردید نگاه های تحقیرآمیز ملت‌ها از بین می‌رود.

وی افزود:. انسان‌ها یک گوهرند، یک جوهرند. این در اشعار ما پر است، «بنی‌آدم اعضای یکدیگرند***که درآفرینش زیک گوهرند، چوعضوی به دردآورد روزگار***دگر عضوها را نماند قرار»، بنابراین انسان‌ها یکی هستند، علم هم یک چیز است و اگر بتوانیم، جرأت کنیم، می‌گوییم بندگی خدا هم یکی است. 

سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «می‌خوانمت» از یکم تا چهاردهم فروردین‌ماه در مصلای امام خمینی (ره) هر روز از ساعت ۱۷ تا ۳۰ دقیقه بامداد پذیرای علاقه‌مندان به قرآن کریم خواهد بود.

تعداد بازدید : ۲۱۴

درباره سی‌ و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
دوباره این شعار نمایشگاه ما در دوره سی و یکم است تا عهدی باشد برای همیشه خواندن قرآن و انس با این کتاب الهی. به حول و قوه پروردگار مهربان، آغاز این رویداد اول فروردین ماه سال 1403 است و با امید به فضل او، تا چهاردهم فروردین در محل مصلی امام خمینی (ره) پذیرای علاقه مندان می باشیم.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

فوتر