۵ فروردین ۱۴۰۳

احیای احکام دین در نمایشگاه قرآن

احیای احکام دین در نمایشگاه قرآن
ستاد راهبری احیای احکام دین حوزه‌های علمیه در سال ۱۴۰۲ با هدف قرار گرفتن احکام در جایگاه واقعی ساختار نظام اسلامی و اجرایی شدن آن و در راستای پاسخگویی به نظام اسلامی در عرصه احکام شرعی و فرهنگ سازی و زمینه سازی اجرای احکام از طریق مبادی رسمی و قانونی و رسمی کشور تأسیس شده است.

 به گزارش ستاد خبری سی‌ویکمین نمایشگاه قرآن کریم،  حجت الاسلام سید حامد موسوی دبیر ستاد راهبری احیای احکام دین حوزه‌های علمیه ضمن تشریح فعالیت های غرفه ستاد احکام دین در نمایشگاه قرآن، گزارشی از پیشینه و مراحل تصویب و تشکیل این ستاد ارائه کرد و اظهار داشت: ستاد راهبری احیای احکام دین حوزه‌های علمیه در سال ۱۴۰۲ با هدف قرار گرفتن احکام در جایگاه واقعی ساختار نظام اسلامی و اجرایی شدن آن و در راستای پاسخگویی به نظام اسلامی در عرصه احکام شرعی و فرهنگ سازی و زمینه سازی اجرای احکام از طریق مبادی رسمی و قانونی و رسمی کشور تأسیس شده است.

دبیر ستاد راهبری احیای احکام دین حوزه‌های علمیه گفت: اعضای حقیقی ستاد متشکل از ۱۶ نفر از اساتید و فعالان دغدغه مند عرصه احکام و اعضای حقوقی آن متشکل از ۱۳ نفر از نمایندگان ۱۳ نهاد و مرکز و موسسه حوزوی و احکامی می‌باشند.

الاسلام موسوی ابراز کرد: ستاد راهبری احیای احکام دین زیر نظر حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین فلاح زاده یک تشکل مردمی، جهادی و حوزوی می‌باشد که در راستای احیای احکام دین شکل گرفته و مراکزی که در زمینه احیای احکام دین فعالیت می‌کنند را تحت چتر همکاری قرار داده است.

وی به برخی اقدامات صورت گرفته از سوی این مرکز اشاره کرد و گفت: از جمله کارهایی که توسط این مرکز انجام شده، نگارش سند ملی احیای احکام بوده که مراحل آن طی شده، یکی دیگر از طرح‌ها ساماندهی مراکز پاسخگویی سراسر کشور و آموزش دینی مشاغل کشور می‌باشد.

دبیر ستاد راهبری احیای احکام دین حوزه‌های علمیه اظهار کرد: حوزه‌های علمیه همواره در قبال مردم و نظام جمهوری اسلامی به عنوان متولی اقامه دین وظایفی دارد، از جمله تبلیغ و ترویج احکام و زمینه سازی اجرای احکام دین که توسط ستاد راهبری احکام دین حوزه‌های علمیه انجام می‌شود.

حجت الاسلام موسوی یادآور شد: هدف اصلی و کلی این مرکز تقویت و تثبیت نقش آفرینی فعال حوزه‌های علمیه در تحولات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی سیاسی در پرتو ترویج و زمینه سازی عمل به احکام شرعی می‌باشد که این هدف با ایجاد مرجعیت دینی و فکری حوزه علمیه حاصل می‌شود.

سی و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در بخش بین الملل نیز نمایندگانی از ۲۵ کشور دارد، تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) هر روز از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۳۰ دقیقه بامداد پذیرای علاقه‌مندان به قرآن کریم است.

تعداد بازدید : ۲۰۱

درباره سی‌ و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
دوباره این شعار نمایشگاه ما در دوره سی و یکم است تا عهدی باشد برای همیشه خواندن قرآن و انس با این کتاب الهی. به حول و قوه پروردگار مهربان، آغاز این رویداد اول فروردین ماه سال 1403 است و با امید به فضل او، تا چهاردهم فروردین در محل مصلی امام خمینی (ره) پذیرای علاقه مندان می باشیم.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

فوتر