۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
محمدمهدی اسماعیلی در آئین تکریم خادمان قرآن کریم:

ما در بدنه دولت خود را خادم قرآن می‌دانیم

ما در بدنه دولت خود را خادم قرآن می‌دانیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان کرد: برای دولت مردمی و تمام مسئولین اجرایی دولت، هیچ محدودیتی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی وجود ندارد. ما همگی در بدنه دولت خود را خادم قرآن می‌دانیم.
به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (پنجشنبه هشتم اردیبهشت 1401) در بیست و هفتمین مراسم تکریم خادمان قرآن کریم، گفت: پس از اندک زمانی از آغاز دولت مردمی توانستیم بعد از دو سال وقفه نمایشگاه بین‌المللی قران را برپا کنیم. امسال برای برگزاری نمایشگاه حضوری فرصت کم بود و دوستان با تلاش زیاد طی حدود یک ماه، شرایط را برای برگزاری نمایشگاه به‌صورت حضوری فراهم کردند. البته با توجه به واکسیناسیون عمومی که به همت دولت انقلابی انجام شد، پیک ششم کرونا با کمترین هزینه و مشکل پشت‌سر گذاشته شد و توانستیم نمایشگاه قرآن را حضوری برگزار کنیم.
 
وی افزود: از کارهای جهادی همکارانم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت قرآن و عترت، سازمان تبلیغات، وزارت آموزش و پرورش، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شهرداری تهران و سازمان صدا و سیما تقدیر و تشکر می‌کنم.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در آستانه بیست و ششمین روز از ماه مبارک رمضان هستیم و نزدیک به 14 روز این نمایشگاه در شهر تهران دایر بوده است. کارهای خوبی شکل گرفت و علیرغم مشکلات و زمان اندک، نمایشگاه با بیش از یک میلیون بازدیدکننده به ایستگاه پایانی خود رسید.
 
اسماعیلی ما با تاکید بر همکاری جامعه قرآنی افزود: دولت مردمی همراه با مردم شده است. ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیش از دو هزار و 500 موسسه فعال قرآنی داریم. در این نمایشگاه 45 فعالیت را در معرض نمایش گذاشتیم.
 
وی با برشمردن ویژگی‌های نمایشگاه بیست و نهم گفت: مهمترین ویژگی این نمایشگاه، خانواده‌محور بودن آن است. در شب‌های گذشته، صحن‌های مصلی میزبان سفره‌های افطاری مردم عزیز بود. جوانان و کودکان حضور پررنگی داشتند و بخش‌های خوبی هم در این نمایشگاه برای آنها پیش‌بینی شده بود.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: نکته بعدی توجه به آموزه‌های قرآنی به عنوان چراغ و معیارعمل است که به نمایش گذاشته شد.
 
اسماعیلی با اشاره به حضور مجموعه‌های ولایی و قرآنی در این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه مجموعه‌ها محصولات خود را ارائه کردند. بخش عفاف و حجاب که استقبال خوبی از آن شد، محلی برای بروز جلوه‌های عفت در خانواده‌ها است. با دستور رئیس‌جمهور امیدواریم در فاصله‌های زمانی در طول سال و در استانهای مختلف آن را برگزار کنیم.
 
وی با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های قرآنی وجود ندارد، افزود: امیدواریم این جلسه آغازی بر فعالیت‌های گسترده انقلابی باشد. برای دولت مردمی و تمام مسئولین اجرایی دولت، هیچ محدودیتی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی وجود ندارد. ما همگی در بدنه دولت خود را خادم قرآن می‌دانیم.
 
بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از 27 فروردین تا 7 اردیبهشت 1401 در مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.
تعداد بازدید : ۷۷۲

درباره سی‌ و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
دوباره این شعار نمایشگاه ما در دوره سی و یکم است تا عهدی باشد برای همیشه خواندن قرآن و انس با این کتاب الهي. به حول و قوه پروردگار مهربان، آغاز این رویداد اول فروردین ماه سال 1403 است و با امید به فضل او، تا چهاردهم فروردین در محل مصلی امام خمینی (ره) پذیرای علاقه مندان می باشیم.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

فوتر