نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس:

استقبال جوانان از نمایشگاه قرآن مایه امیدواری است

استقبال جوانان از نمایشگاه قرآن مایه امیدواری است
نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: نمایشگاه امسال با استقبال جوانان مواجه شده که این موضوع مایه امیدواری است.
حسن نوروزی؛ نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: نمایشگاه امسال با استقبال جوانان مواجه شده که این موضوع مایه امیدواری است.
 
حجت‌الاسلام حسن نوروزی؛ نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی به ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌القرآن کریم گفت: دومین باری است که در این دوره از نمایشگاه قرآن بازدید می‌کنم. 
 
وی ادامه داد: نمایشگاه پس از دو سال وقفه با شکوه بسیار برگزار شده و حضور جوانان در این رویداد قرآنی مایه امیدواری بسیار است که امیدوارم باز هم این حضور با شکوه ادامه یابد.
 
بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از 27 فروردین تا 9 اردیبهشت 1401 در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

درباره سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
این شعار سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است که از 12 لغایت 26 فروردین‌ماه 1402 (مصادف با 10 تا 24 رمضان المبارک) در بخش های مختلف در مصلی امام خمینی (ره) پذیرای عموم علاقمندان است.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

آرم معاونت