مسجد باید کانون جامعه پردازی باشد

مسجد باید کانون جامعه پردازی باشد
به گزارش کمیته رسانه و ارتباطات نمایشگاه مسجد جامعه‌پرداز، حجت‌الاسلام والمسلمین استاد خسروپناه از بخش مسجد جامعه پرداز در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم کریم بازدید کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه مساجد نباید صرفا محل برپایی نماز جماعت باشد اظهار کرد: مساجد باید در محوریت محله و کانونی برای جامعه پردازی باشند.
 
خسروپناه تحقق این امر را عامل جامعه اسلامی و تمدن اسلامی دانست و تصریح کرد: الگوی ارائه شده در نمایشگاه مسجد جامعه‌پرداز که در برخی نقاط کشور نیز اجرایی شده، با برپایی این نمایشگاه به یک پشتوانه علمی دست پیدا کرده است.
 

درباره سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
این شعار سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است که از 12 لغایت 26 فروردین‌ماه 1402 (مصادف با 10 تا 24 رمضان المبارک) در بخش های مختلف در مصلی امام خمینی (ره) پذیرای عموم علاقمندان است.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

آرم معاونت