بازید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از بخش مشاوره قرآن بنیان نمایشگاه قرآن کریم

بازید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از بخش مشاوره قرآن بنیان نمایشگاه قرآن کریم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از بخش مشاوره قرآن بنیان نمایشگاه قرآن کریم بازدید کرد.

امرالله حسنی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با حضور در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از بخش مشاوره قرآن بنیان نمایشگاه قرآن کریم بازدید کرد.

وی در این بازدید بر اهمیت موضوع مشاوره تأکید کرد و بیان داشت: مشاوره‌های قرآن بنیان یکی از بخش‌های مهم و پرمخاطب نمایشگاه است که موردتوجه مخاطبان قرارگرفته است.

حسنی تصریح کرد: یکی از نیازهای کنونی جامعه ترویج مشاوره‌هایی معنوی است که قطعاً می‌تواند در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.

دکتر سید محمدحسین چاوشیان مدیر بخش مشاوره قرآن بنیان بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم نیز در این دیدار با اشاره به استقبال خوب بازدیدکنندگان از بخش مشاوره اظهار داشت: مشاوره‌هایی که در این بخش ارائه می‌شود در حوزه‌های مختلف تربیتی، حقوقی، فرزند آوری، ازدواج و... است که با محوریت قرآن و مفاهیم این کتاب آسمانی ارائه می‌شود.

درباره سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
این شعار سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است که از 12 لغایت 26 فروردین‌ماه 1402 (مصادف با 10 تا 24 رمضان المبارک) در بخش های مختلف در مصلی امام خمینی (ره) پذیرای عموم علاقمندان است.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

آرم معاونت