برگزاری سه برنامه در بخش نهادها و موسسات مردمی؛

«انبساط عالم از دیدگاه قرآن» بررسی می‌شود

«انبساط عالم از دیدگاه قرآن» بررسی می‌شود
کارگاه‌های «خوشنویسی» و «احیاگری» و نشست «انبساط عالم از نگاه قرآن»، امشب (اول اردیبهشت‌ماه) در بخش نهادها و موسسات مردمی نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود.
به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، پنجشنبه اول اردیبهشت 1401) در بخش موسسات و نهادهای مردمی نمایشگاه قرآن، دو کارگاه و یک نشست برگزار خواهد شد. 
 
نشست «انبساط عالم از نگاه قرآن»، امروز اول اردیبهشت‌ماه از ساعت ۲۱:۳٠ تا۲۲:۳٠ در غرفه «کیهان‌شناسی» برگزار می‌شود.
 
همچنین کارگاه خوشنویسی در موسسه «حامیان علوی» از ساعت ۱۸:۴۵ تا ۱۹:۴۵ برگزار می‌شود.
 
برگزاری کارگاه احیاگری از سوی «موسسه تمدن موعود» نیز دیگر برنامه امشب بخش نهادها و موسسات مردمی از ساعت 21 تا 23 خواهد بود. 
 
بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از 27 فروردین تا 9 اردیبهشت 1401 در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

درباره سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
این شعار سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است که از 12 لغایت 26 فروردین‌ماه 1402 (مصادف با 10 تا 24 رمضان المبارک) در بخش های مختلف در مصلی امام خمینی (ره) پذیرای عموم علاقمندان است.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

آرم معاونت