برپایی غرفه مشاوره ضیافت خاتم در نمایشگاه قرآنی

برپایی غرفه مشاوره ضیافت خاتم در نمایشگاه قرآنی
مدیر بخش مشاوره بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از برپایی غرفه مشاوره «ضیافت خاتم» در نمایشگاه قرآنی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدحسین چاوشیان در این باره گفت: ارائه خدمات مشاوره قرآن بنیان، محور خدمات غرفه «ضیافت خاتم» در نمایشگاه قرآن خواهد بود که با توجه به نیازسنجی‌ها و در نظر گرفتن سطوح مختلف، شامل؛ مشاوره های تربیتی،‌ تحصیلی ، فردی ، مشاوره پیش از ازدواج و مشاوره زوجین می شود.

وی درباره افرادی که قرار است این مشاوره‌های قرآن‌بنیان را ارائه کنند، افزود: متخصصان حوزوی و دانشگاهی که در زمینه مشاوره تجربه و تخصص دارند این مشاوره‌ها را ارائه خواهند داد، مشاوره یکی از بحث‌های مهم مؤسسه خاتم است و یکی از زیرمجموعه‌های این مؤسسه «ارم» نام دارد که مخفف انجمن روانشناسان و مشاوران است و بیش از ۱۰۰ استاد برجسته عضو این انجمن هستند که در طول شب‌های ماه مبارک رمضان پاسخگوی نیاز عموم مراجعه‌کنندگان به نمایشگاه قرآن خواهندبود

مدیر بخش مشاوره بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با بیان اینکه تمام خدمات مشاوره در نمایشگاه قرآن به صورت رایگان ارائه خواهد شد،گفت: بخش مشاوره از محورهای مهم نمایشگاه قرآن و با محور حل مسئله طراحی شده است و جامعه ما امروزه با تغییر سبک زندگی و پیچیده شدن تعاملات و ارتباطات در خانواده و جامعه مواجه است و افراد نسبت به گذشته با مسائل بیشتر و دشوارتری روبرو هستند که در اغلب موارد نمی‌توانند به تنهایی از پس حل مشکلاتشان بر بیایند

وی اضافه کرد: در نگاهی عمیق‌تر، بسیاری از مسائل و مشکلات یا ناشی از نداشتن سلامت روحی، روانی، تربیتی و بی‌مهارتی افراد است یا اگر به موقع برطرف نشود خود می‌تواند زمینه‌ساز مشکلات بزرگ‌تر در آینده باشد، پس علاوه بر مشورت‌های مقطعی، پیش‌بینی، آسیب‌شناسی و درمان مشکلات نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

چاوشیان با ابراز تأسف از اینکه طی سال‌های اخیر با رشد فضای لیبرال در عرصه مشاوره، رشد فضاهای ضد دینی، ضد اسلامی و ضد ارزشی مواجه بوده‌ایم، گفت: این مسائل در نهایت منجر به فروپاشی خانواده شده است و بسیاری از خانواده‌‌ها به خاطر مشاوره‌های غلطی که دریافت کرده‌اند، از هم پاشیده‌اند و فرزندان نیز به این دلیل مشکلات عدیده تربیتی پیدا کرده‌اند در حالی که مشاوره باید پناهی برای خانواده‌ها و افراد آسیب دیده و افرادی باشد که فرصت‌هایی را در زندگی از دست داده‌اند و برای بازسازی موقعیت خودشان به مشاوره اهل فن مراجعه می‌کنند.

درباره سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
این شعار سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است که از 12 لغایت 26 فروردین‌ماه 1402 (مصادف با 10 تا 24 رمضان المبارک) در بخش های مختلف در مصلی امام خمینی (ره) پذیرای عموم علاقمندان است.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

آرم معاونت