بخشی از غرفه «الگونما» در نمایشگاه قرآن، در حوزه لوازمالتحریر فعالیت میکند و استقبال دانشآموزان از لوازمالتحریر به سبک ایرانی و اسلامی بسیار زیاد بوده است.
به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، غرفه «الگونما»، پیشرو در مسائل تربیتی است و از تأثیراتی میگوید که کاراکترهای خارجی و غربی روی بچهها از سنین کودکی تا بزرگسالی میگذارند.
بخش دیگری که در غرفه الگونما دیده میشود، اتاق فروزن است. دلیل طراحی این غرفه این بود که شاید پدرها و مادرها فکر میکنند، فقط بچههای 10 تا 15 ساله هستند که قدرت تشخیص دارند، اما بچهای که هنوز به دنیا نیامده و نمیتواند چیزی انتخاب کند نیز در ناخودآگاه ذهنش تاثیرات بسیاری از محیط زندگی میگیرد. مصداق آن محمدحسین طباطبایی (علم الهدی) است که از کودکی با قرآن انس گرفت.
اتاق فیلم، بخش دیگر غرفه الگونما است که نماد ذهن کودک است و در آن به پدر و مادر نشان داده میشود که تولید چه آثار و محتواهایی میتواند آثار سوء تربیتی روی ذهن بچهها داشته باشد.
اتاق دیگر در این بخش، بازار کالاها و محصولات نام دارد که تحت عنوان پوشاک و خوراک ایجاد شده است. در این غرفه به پدرها و مادرها نشان داده میشود که عکس روی تیشرتها و بلوزها برخلاف آداب و رسوم و عقاید کشور ماست و همانطور خوراکیهایی وجود دارد که در بستهبندیشان تصویر سلبریتیهای هالیودی به نمایش گذاشته میشود که باید بچهها را از این بستههای ضد فرهنگی دور نگه داشت.
در قسمتی دیگر از بخش الگونما، دو تابلوی اینفوگرافی وجود دارد که یکی مربوط به باب اسفنجی است که سال 2020 پخش شد و تولیدکننده آن گفته که من این انیمیشن را برای همجنسگرایی تولید کرده بودم.
در این بخش همچنین در حوزه لوازمالتحریر به پدر و مادرها پیشنهاد داده میشود که چه کاراکترهایی را میتوانند جایگزین شخصیتهای ضد فرهنگی کنند. همچنین باید محتواهای جذابتری در دو موضوع ایرانی و اسلامی تولید شود تا پدران و مادران و فرزندانشان از محتواهای غربی فاصله بگیرند.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از 27 فروردین تا 9 اردیبهشت 1401 در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.